joi, 29 octombrie 2009

Incoerențe…

stiupid Mie-mi plac oamenii “pretiosi”…delicati…si in gesturi, si in exprimare.Bine, “imi plac”, e mult spus. Uneori, ma distreaza…ca niste maimute. Alteori, din contra.Cu verde sunt niste exemple de fraze ce pot fi auzite destul de des prin presa.

  • Folosesc “a uzita”, pentru ca suna mai bine decat “a folosi”.

”Domnul Presedinte va face o vizita la staff-ul de campanie pentru a spune minciuni. Pentru deplasare, el va uzita Loganul.”

  • Folosesc “dansul/dansa” pentru ca au impresia ca sunt politicosi, in loc sa zica “el/ea”. Exemplu de folosire:

Domnul Presedinte a tras astazi o basina. Dansul ne-a declarat ca acest lucru s-a intamplat de la uzitatul excesiv de fasole.Doamna Udrea este momentan in coma

  • “servesc masa” in loc de “mananc”. Toti stim ca mancatul este o actiune mizerabila, pe care numai oamenii inculti o intreprind (a se citi cu “i”).

 “Domnul Presedinte a servit astazi masa la Golden Blitz. Pentru prepararea mancarii dansului, se pare ca bucatarul a uzitat fasole. Avertizare de basini in viitorul apropiat. Se pare ca motivul pentru care doamna Udrea este in continuare in stare critica ar fi inhalarea unor gaze toxice, cu o concentratie mare de H2S”

  • “in principal” in loc de “in principiu” (sau asa cred, oricum, “in principal” suna CA PULA, dragii mei)

“Domnul Presedinte a sustinut o conferinta de presa in urma basinii slobozite in cursul zilei de astazi. Declaratia s-a concentrat, in principal, pe bucatarul care a uzitat fasole nefiarta corespunzator. Dansul a spus ca are informatii de la SIE cum ca acesta ar fi membru PSD, cu ordine directe de la Ion Iliescu. Reamintim cititorilor nostri ca presedintele a servit masa la Golden Shpritz. Doamna Udrea se simte bine si ne-a declarat ca probabil a fost un atentat comandat de comisia Vanghelie.”

Si acum, cei pentru care am niste simpatii deosebite. Cei care se vor “politically correct”. Astia-s Dumnezeu pe pamant. N-au destule coaie incat sa-si sustina o parere, si incearca s-o dea cotita, cand e limpede pentru toata lumea ce vor sa spuna cu adevarat. Astia-s politicieni, de felul lor. Exemplul de la care am pornit, si care este o mostra inimaginabila de prostie, este acesta: “"Se vede că nu iubiţi acest popor şi consideraţi femeile o rasă inferioară. N-aş vrea să vă jignesc, dar mai mult decât imbecil n-am ce să spun despre dumneavoastră!", a adăugat Vasile.”. Superb!!!!! In treaba asta cu injuratul, nu sunt decat 2 variante: alba sau neagra. Numai un politician isi inchipuie ca ar putea sa faca o varianta gri. FĂ PROASTO !! (aka “duamna deputat”), NU VREI SA JIGNESTI, TACI !

Daca vrei sa-l faci IMBECIL pe unu, il faci si gata. Iti asumi ce spui, eventual argumentezi, si asta e. Dar nu…e o moda acum. Crezi ca daca zici inainte “nu vreau sa jignesc”, gata, totul e in regula? A doua zi plantati floricele? De fapt, problema la muistii astia e ca vor sa fie cu curu-n 2 luntre…ca nu se stie niciodata. Trebuie sa-l injure pe Boc, ca e de la alt partid, dar pune o lingurita de miere in cacat, adica: “io n-am vrut, da’ m-au pus astia”. Mai avem un examplî, de la Hadrian Născase (referitor la Roberta ANALstase): “După părerea mea este o chestiune care dă dreptate unui prieten de-al meu care spunea că, nu vreau să fiu răutăcios, dar îl citez, frumuseţea trece, prostia se pare că nu”. Bravo, coaie! Nu s-a prins nimeni. Ai bagat un citat, deja ne-ai dat jos de pe cacat. Nu inteleg ce poate sa te opreasca din a-i spune: “ESTI PROASTA !!!”…efectiv, ma depaseste problema. Dar, poate d-aia nici nu sunt in politica.

P.S.: Mai sunt si aia cu “nu generalizez”, dar, pentru ei, alta data.

P.P.S.: O adevarata duamna, se comporta ca aici: http://furtdecurent.blogspot.com/2009/07/tanar-si-nesimtit-episodul-4_29.html

duminică, 25 octombrie 2009

An-croa-ia-blî…

sau “De ce o sa iasa tot basesq”.

Zilele trecute lecturam un articol scris de Mircea Vasilescu. Acu’, omu e doctor in filologie, serif pe la Facultatea de Litere si Alfabet, deci prost nu e. Io-l citesc de multa vreme, si-mi place cum scrie, mai vorbeste despre politica externa, etc. Dar e clar ca omul nu e cu toti boii acasa, uneori. Adica, traieste in alta lume (si asta e boala cronica a intelectualului roman), vorbeste despre idei si concepte intr-o lume a flegmelor (politica). Mi se pare aiurea ca la 23 de ani sa ma uit la un om de 50 si sa zic: “Saracul…asta n-a inteles nimic”. Ca rezumat al articolului: nici unul dintre candidatii la presedintie nu vorbeste despre politica externa, despre relatia cu UE, despre pozitia Romaniei in cadrul Uniunii, etc. Citam “Vi se pare – chiar şi la o privire rapidă – că Mircea Geoană, Crin Antonescu sau Sorin Oprescu fac parte din aceeaşi familie de politicieni cu Jean-Claude Junker, Nicolas Sarkozy sau Angela Merkel? Că „au ce vorbi“ cu ei? Că împărtăşesc viziuni comune despre viitorul Uniunii Europene? Că au uşile deschise pe unde trebuie? Că îi pot suna oricînd pe omologii lor şi au şanse să li se răspundă?”. Am si io 2 observatii:

  1. Sarkozy e piticul casatorit cu manechina, si care s-a imbatat ranga cu Putin? Vorbim despre acelasi om care a inceput o cura de slabire, recomandata de geniala-i nevasta, si a lesinat palanca la pamant? Io nu prea l-as suna decat poate maxim o reteta, o bauta sau sa mergem sa spargem seminte la Franta-Romania.
  2. Geoana cam are in agenda telefonica destule numere importante. Acum, ca i se raspunde sau nu, nu mai stiu. Dar tot poate sa le dea bipuri la 3 noaptea si sa-i enerveze. Deci ar avea un plus.

Si am abandonat articolul, mi s-a parut irelevant intr-o lume in care Basescu ii decoreaza pe aia de trec la PDL, Vanghelie ameninta cu arhiva DGIPI, Udrea e in staff-ul de campanie, etc.

Pana in dimineata asta, cand deschisai hoitnews si ma pocni stirea: Mircea Geoana: "Geoana are cele mai mari contacte cu liderii acestei lumi. Acasa nu mai am unde sa pun fotografiile cu ei”. M-am gandit imediat ca, “uite ma, Geoana ii urmeaza sfatul lui Vasilescu si vorbeste de politca externa”. Numai ca sunt niste chestii care frapeaza…

In afara de faptul ca Mircea Geoana nu poate sa zica : “Eu am cele mai mari…”, ci trebuie sa se refere la sine insusi la persoana a 3-a ( pun pariu ca daca suni la ei acasa si-ti raspunde nevasta-sa zice “Domnul Geoana nu e acasa”, copiii i se adreseaza cu “Domnule” si cacaturi d-astea de psihopat cronic), afirmatia a fost facuta la…la…

PIATRA SOIMULUI, JUD. NEAMȚ

Deci…atat…

Va dati seama cum au venit toate mămăile după slujbă, și toți bărbații dupa traditionala dusca de dimineata, sa-l asculte pe “Domnul Presedinte Geoana”. Cum s-au gatit cu broboadele “ale bune”, de le scot numai de Craciun,Pasti si reuniunile PSD…cum azi de dimineata vedeai drumurile impanzite de oameni din toate cele 4 sate ale comunei: Luminiş, Neguleşti, Piatra Şoimului, Poieni…

Va dati seama cum au sunat buciumurile mai ca pe vremea cand aduna Stefan plaiesi…cum au scos ieri tăți șoldovenii săbiile, topoarele, furcile și alte unelte de bărbierit, ca să arate cât mai frumoși azi. Cum toti luminesenii, negulestenii, poienenii si soimestenii au lasat la o parte toate problemele si toate certurile si au venit sa stea șold în șold și să-l asculte pe “Domnul Presedinte”…

Si cum dadeau ei la porci de dimineata, iar mirosul de balega proaspata le inunda narile, se gandeau: “Ba…stii ce ne lipseste noua? N-avem relatii externe…Da-le dreacu de electricitate, apa, gaze, DRUMURI, saracie…ce daca copiii nostri merg 10km prin paduri ca sa ajunga la cea mai apropiata scoala? Cred ca toate ar disparea daca am fi prieteni cu Honduras…”.Si domnul presedinte a inceput sa le vorbeasca exact despre problemele lor…

Asa, doar de extra-amuzament pe langa tot ce-am zis, comuna Piatra Soimului a fost cunoscuta pana nu demult sub denumirea de:

Comuna Calu-Iapa

Iti multumesc, MOLDOVA, pentru ca existi!

P.S.: Domnu’ Geuana, daca dati la o parte de pe bordul masinii fotografiile cu femei goale, si mai puneti cateva fotografii si pe milieul de pe televizor, aveti loc? Sau pot sa va dau albumele mele cu fotbalisti, sa le lipiti ca pe actipilduri…

marți, 20 octombrie 2009

Cretinii Pământului

elephants-larger-than-moon Vom vorbi despre cretinii pamantului. Ii stim cu totii. I-am si intalnit. Ne-am lovit de ei in viata de zi cu zi. Ei sunt cei care sunt atat de prosti / ilogici incat iti dai seama ca-ti racesti gura de pomana, si mai bine taci. Sunt extrem de senini in prostia lor, majoritatea au si slujbe bine platite (si sunt ferm convinsi ca-s merita banii), iar, din pacate, multi au si autoritate asupra noastra (in administratii publice, banci, politie, justitie, etc.). Aria de raspandire variaza. Important e ca sunt peste tot. A nu se confunda cu prostul simplu (care mai face o greseala ocazionala, dar, per total este om normal), sau cu omul ne-educat (sunt si oameni care n-au avut bani de dat pe scoli, si daca vorbesc cu “e multe”, nu este neaparat din vina lor).

Nu, Cretinul Absolut are si scoala, si o spoiala de educatie care-i dau impresia ca-si merita existenta pe Planeta. Mai nou, are si blog (eventual si de succes). Acolo isi da masura prostiei zi de zi. Ca sa nu mai va plictisex, urmeaza, asa cum v-am obisnuit, neste exemple, luate din cotidian.

  • Maxi Sopo, 26 de ani, “lucrator in lumea finantelor” – acuzat de frauda bancara, fuge din SUA si se duce sa se relaxeze in vestita statiune Ca’nCur. Politia il cauta. Il asteapta 30 de ani de inchisoare. Nu stiu daca stiti, dar politia mexicana nu prea e “saritoare” cand vine vorba sa-si ajute colegii de peste Prutul lor. Noroc cu cretinul nostru, care-si pune statusuri pe FACEBOOK cu locul in care se afla. Politia il prinde. Efectiv ramai prost :|. Asa cum spunea si Tommy Lee Jones in “No country for old men”, “You can’t make this stuff up. You just can’t”.
  • Traiesti in Israel. Apartii uneia dintre cele mai conservatoare religii ale lumii. Oamenii din tara ta se ghideaza dupa “legea talionului”. Dumnezeul tau a distrus Sodoma si Gomora. Vecinii te urasc foarte rau. Lumea, in general, are o parere proasta despre natia ta. In locul in care traiesti, sunt atentate aproape zilnic. Ce faci tu? Te gasesti ca e cool sa fii GAY. Drept urmare, mori. Hai sa-ti explic o țâră, cu harta-n față:

  1. Aia cu verde din imediata ta vecinatate, te urasc de moarte. Continentul rosu te cam uraste de moarte in proportie de 50%, iar restul de 50% este indiferent in ceea ce te priveste.
  2. Aia cu galben de deasupra ta, sunt cam la fel de impartiti 50-50 (nemtii nu cred ca au trantit 2 monumente in memoria holocaustului, si brusc si-au schimbat sentimentele).
  3. Partea cu albastru este indiferenta si impasibila in ceea ce te priveste. Esti cantitate neglijabila in raport cu problemele dintre etniile de-acolo. Totusi, partea aia mare din SIBERIA s-ar putea sa fie plina cu de-ai vostri, pentru ca tatuca Stalin nu prea v-a avut la inimioara si v-a trimis la conservare.
  4. Australia+America de Sud – total indiferente.
  5. Aia mari si verzi, va au la inima doar pentru ca sunt vreo 5 milioane de-ai vostri care sunt influenti pe-acolo. Credeti-ma, daca se intampla vreo criza nasoala (razboi,etc.) si voi o sa ajungeti sa o duceti mai bine ca americanii (si cineva sa se ridice pe un val de ura contra voastra, ca Hitler), sa nu credeti ca baetii vor avea remuscari sa faca un Holocaust Reloaded si Revolutions.

CONCLUZIE: Daca in tara asta te-ai trezit ca vrei sa te futi in cur, fa-o in pizda ma-tii PE ASCUNS !!! NU-TI FACE SI CLUB !!!

  • Un mic exemplu de cretin autohton (avem exemplare mult mai bune, dar asta mi-a sarit in ochisori):

cretinul_nr1

Crede-ma, esti mai mult decat indreptatit sa folosesti respectivele WC-uri. Fa o petitie, ceva, ca sigur si cei cu handicap mintal pot sa le foloseasca, nu numai cei cu handicap fizic.

Disclaimer: In urmatoarele zile o sa public vreo 4 posturi plictisitoare (lungi, documentate si despre un subiect neinteresant), asa ca va dau ceva sa va radetz pana atuncilea.

joi, 15 octombrie 2009

Mic indreptar pentru vot

Una scurta, ca tot e criza de bani…sa fie si de cuvinte.

1. Niste unii demit guvernul PD-L, ramas singurel dupa ce Basescu scoate PSD de la guvernare (stiind tot ce va urma de aici, isi asuma toate riscurile). Calculul e simplu. Unii e mai multi ca aia putini. Nu discutam despre cine e rau si cine e bun. Basescu a nominalizat acum o ora un premier tot de la PD-L. Cineva e cretin in toata ecuatia asta. CINE?

2. Avem 2 declaratii ale presedintelui:

  • PRIMA: “Nici eu, nici Guvernul, nici Banca Naţională nu ne-am propus să scoatem ţara din criză. Actuala criză este o criză globală şi România este dependentă de ce se întâmplă la nivel global. Ţările ori ies toate din criză, ori rămân toate în criză.”
  • A DOUA (deci DUPA PRIMA, cum ar veni): “Eu am rugat partidele să continue discuţiile până mâine, în jurul prânzului, pentru a găsi soluţia optimă pentru România. Nu, în principal, pentru rezolvarea crizei politice, ci, în principal, pentru rezolvarea crizei economice. Criza politică, deci rezolvarea crizei politice, fără a avea perspectiva rezolvării crizei economice este o mare eroare care se poate face în acest moment.”
  • Sursa: http://moshemordechai.wordpress.com/2009/10/15/subiectele-de-examen-pentru-studentii-la-psihiatrie/

Johannis nu e premier bun, pentru ca e nevoie de un economist, capabil sa gestioneze…stiti si voi gargara. Emil Boc (A terminat în 1991 cursurile Facultăţii de Istorie şi Filosofie din Cluj, iar în 1995 pe cele ale Facultăţii de Drept.), nu prea a fost economist. Brusc ne-am trezit ca avem nevoie de economisti, si fostii primari nu mai sunt buni de premieri. Cineva e muist si vrea sa ne-o intoarca la fel ca la alba-neagra. CINE?

3. Si cu link, pentru infidelii care cred ca e facuta in paint.luatz_pula

Daca aflati raspunsurile pentru 1 si 2, s-ar putea sa aflati si cine va da pula sculata la halit in fiecare zi.

P.S.: Din punctul meu de vedere, a mai pune stampila pe oricare dintre ei, echivaleaza cu: “Imi place, are gust bun. Mai vreau inca 5 ani".” Spor la stampilat!

P.P.S.: Daca o mai aud p-aia cu “in principal”, sparg capul cuiva.

marți, 13 octombrie 2009

Cultura la chifla (Ep.1)

 

HeroesLogo Nu stiu cati de pe-aci v-ati uitat la serialul cu eroi, dar in mod sigur ati vazut cel putin un film la viata voastra in care sa apara un erou ca Superman, Spiderman sau alte mascari. E, Heroes e un serial care pleaca de la o idee destul de corecta, dar o hiperbolizeaza de dragul șăului. Normal, ca doar nu facem audienta prezentand fapte stiintifice, sau aratand exact care sunt consecintele teoriei din spatele energiei nucleare. E mult mai simplu sa dai imagini cu o bomba care face poc, sau sa prezinti oameni care zboara. Ideea din primul episod este cea a evolutiei umane. Poate, pentru a se adapta, oamenii trebuie ACUM sa faca urmatorul pas evolutiv. Nu mai sunt vremurile sa avem nevoie de 10 milioane de ani pentru a invata cum sa facem focul, pentru a avea parte de o cina romantica cu gagica (romantica prin prisma faptului ca ursii si mamutii nu prea o agreeaza pe temperaturi inalte). Acum e si toata fataiala asta cu incalzirea globala, filme care ne prezinta o gramada de cataCLISME. Incalzirea globala, oricat ar incerca astia s-o dea de dupa frasini, nu e despre Planeta. Asta sa fie clar. Planeta va supravietui oricum ai da-o. Mai baga o glaciatiune, un meteorit, o duda si se descotoroseste de ce n-are nevoie. Nu, grija maxima e ca dispar oamenii si cica ar fi o mare tragedie. Asa ca, imediat ce apare un film cu cataclisme, apare si un film cu super-eroi care sa ne asigure cumva ca rasa umana va supravietui (fie super-eroul distruge meteoritul, fie se pisa pe ghetar si-l topeste, fie baga o discheta cu virusi intr-o nava de extraterestri rai care au unitati de floppy si sisteme de operare compatibile cu virusul – multumim, Will Smith, asta a fost cea mai buna bucata de comedie din istoria Hollywood-ului).

Ce vreau io sa spun acilisa, e adica cum ar veni sa iexpun nitica cultura. Exista niste teorii valide, care au incercat sa explice cum am ajuns pana aici. Apoi a mai venit si genetica moderna (cu calculatoare, solitaire, cacaturi), si a inceput sa dezvolte si sa vada si cum evolua. Teoriile este aici sau aici. Ca sa va rezum, ideia principesa e asta: ”Evolution is gradual: small genetic changes, recombination ordered by natural selection. Discontinuities amongst species (or other taxa) are explained as originating gradually through geographical separation and extinction (not saltation).” (adicatelea nu te culci bou si te trezesti betmen).

Deci, in caz ca esti cretin si crezi ca de maine poti sa zbori, fa-ne tuturor o mare favoare si zboara (preferabil de la etajul 5 in sus, ca sa ai destula viteza). Sau daca ai impresia ca poti sa controlezi mintile oamenilor, du-te si lucreaza in publicitate. O sa cumparam toti cacaturile tale, doar pentru ca-s colorate misto si sunt gagici goale langa. Ne-ai maniPULAtat pe toti. Esti un geniu. Suge-ti destele in somn.

Destul cu cretinii (desi astia sunt rezistenti ca gandacii, sigur supravietuiesc unui dezastru nuclear), si sa va arat niste exemple de oameni, care, pentru mine, reprezinta urmatorul pas al evolutiei umane:

1. Usain Bolt – suta de metri in 9,58 secunde. Pur si simplu.

2. Bryan Habana 1,79m, 94kg, fizic de rugbist!!!! Si suta de metri in 10.2 secunde (la fel de rapid ca un ghepard).

3. Oscar Wrigley – ahem, citez “ Inteligenţa sa e practic în afara scalei, pentru că testul Stanford-Binet de 45 de minute, nu poate să măsoare un coeficient mai mare de 160.” A, in caz ca am uitat sa mentionez: are 2 ani.

4. Stephen Hawking – Un nimeni. Considerat de multi urmasul de drept al lui Einstein. Citam “Many people have asked me why I am taking this flight. I am doing it for many reasons. First of all, I believe that life on Earth is at an ever-increasing risk of being wiped out by a disaster such as sudden nuclear war, a genetically engineered virus, or other dangers. I think the human race has no future if it doesn't go into space. I therefore want to encourage public interest in space.”

Sigur mai sunt si altii de care n-am auzit (fiind sculer-matriter e greu sa fii la zi si cu cultura, si cu ultimele dezvoltari ale aparatelor de sudura), dar am impresia ca oamenii astia, contemporani cu noi, sunt semnele evolutiei.

Noi, restul? Niste tarani…

duminică, 11 octombrie 2009

Serbia – Romania 5-0 VIDEO

Iugoslavia Ne batura plavii…

Acu’…rusinea mare nu e ca ne-am luat-o la fotbal (sport la care, traditional, facem cacatul praf).Rusinos mi se pare ca (de cand imi aduc eu aminte, cel putin) Romania n-a batut pe nimeni cu 5-0 *(si vorba ceea, am jucat si contra Insulelor Feroce, si contra lu’ San Marino, Luxemburg si alte oratanii d-astea). Rusinea e ca Oltenii de peste Dunare au fost divizati in ultimii 20 de ani in 7 tari diferite, si sunt convins ca ne-am lua-o la muie de la oricare din cele 7 tari (nu bag mana in foc pentru Kosovo, cu ei s-ar putea sa scoatem un egal). Aiurea e si faptul ca insumand suprafata / populatia celor 7 tari am ajunge sa avem cifre comparabile cu Romania: 266000km cubi vs 238000km cubi, si respectivi 22.5meleoane de plavi vs 21.5 meleoane de plavani. Ceea ce pare comparabil la prima vedere pentru ochiul neavenit. Diferenta majora sta intre “plavi” si “plavani”. Daca vreti sa va mai culturalizati o țâră, puteti citi aci putintica istorie, ca nu strica…Asa, un cilău dă uichiend. Pentru o analiza complexa, pertinenta si competenta a meciului, avem si: http://furtdecurent.blogspot.com/2009/10/serbia-romania.html.

*AMICALELE NU CONTEAZA, IN PULA MEA!!! Stiu ca o sa va treziti sa ragaiti pe-aci ca am batut Germania cu 5-1, dar era AMICAL !!! (intre timp, baietii au terminat pe 3 la mondialul din 2006 si pe 2 la Euro 08…mai tre’ sa va desenez ca noi eram toti in fata televizoarelor? Ca in 2008, Olanda a facut tot ce i-a stat in putinta sa ne lase sa castigam, oamenii au facut tot posibilul, mai putin sa-si bage mingea-n poarta, si am fost atat de cretini incat am pierdut?)

Technorati Tags: ,,,,,

duminică, 4 octombrie 2009

Pentru la toti fanii mei…fără nambăr!!!

…and for all the infidels, take ză dick!

Dacă nu vă dă o lacrimă, înseamnă că sunteți morți pe dinăuntru…

making_of_1

making_of_2

making_of_3

making_of_4

Într-adevăr, necredincioșilor, am făcut-o și pe asta…recunosc, nu e la chiflă, nu e nici măcar la lipie (e la taco), și ceapa e pe margine pentru că n-am mai avut răbdare s-o toc mărunt…Însă este doar prima dintr-un șir lung de șaorme britanice. Chiar zilele astea am descoperit de unde să-mi iau chifle și sos de usturoi…

Stay tuned, It shall be continued…muhahahahaaaaaaa.

Technorati Tags: ,,,,

joi, 1 octombrie 2009

Niste țărani...

Mie mi s-au parut asemanatoare, deci amuzante. La fel ca inaintasii lor tarani basiti, taranii din campania asta vor primi de la dregatori fix pula.
Site-ul complect este asta: http://www.realitatea.net/respect.




P.S. : Sper să egziste niște binevoitori să-mi explice și mie cum vine treaba cu Nica, pentru că totul e confuz de-aci, de la 2000 de leghe distanță:
1. Nica face niște acuzații referitoare la turismul electoral iminent, acuzatii ce vizau destul de evident PDL-ul.
2. PDL, fără nici un motiv, îl dă afară.
3. Băsescu, după o mică fofilare de curvă bătrână care încearcă să se dea fată mare, semnează demiterea lui Nica si provoacă o criză politică (adică stia CLAR la ce sa se astepte).
Acu, io sa inteleg ca a fost dat afara un ministru pentru ca s-ar fi opus fraudarii alegerilor in favoarea lui Basescu? Adica, in halul asta s-a ajuns? Pula mea, sunt plecat doar de 5 zile, dar tot mi se pare incredibil chiar si pentru Romania...