miercuri, 10 februarie 2010

Cine e chioru’??????

La articolul asta vreau fix 3 comentarii: 2 baieti de la camera 120, si un baiat de la camera 115, iar restul vor fi sterse.

  1. Mihai Marcuţă (dir. de achiziţii): Ce ne facem?
    Un coleg din MTS:  Nu ştiu. Ăştia de la Gazetă nu se opresc şi mi-e teamă că DNA a început să strângă probe.
    Mihai Marcuţă: Ridzi ce zice?
    Un coleg: Că nu demisionează pentru că are sprijinul partidului şi al Cotrocenilor.
    Mihai Marcuţă: Păi de ce nu se duce proasta asta de Ridzi la chioru’ după ajutor?!
  2. - Ce ştiţi să faceţi?
    - (tace)
    - Ne puteţi spune cum se emite o factură?
    - (începe să plîngă) Nu ştiu…
    - Şi cum aţi fost angajat? Cum aţi ajuns să semnaţi documente în dosarul 2 Mai?
    - Credeţi-mă, eu am fost angajat politic, sînt membru PD-L. Nu ştiu mare lucru despre MTS, dar am semnat pentru că aşa mi s-a spus.
    Ultima discuţie a fost purtată în ianuarie 2010 de către procurori cu unul dintre învinuiţii din dosarul 2 Mai.
  3. Calitatea numărul 1? Prietena Elenei Băsescu
    Monica Ridzi e un model pentru acest mod de lucru. În curînd, şefa Organizaţiei de Tineret a PD-L, parlamentar şi fost ministru, cunoscută în politică pentru relaţia sa strînsă şi afişată cu Elena Băsescu, fata preşedintelui României, va ajunge în faţa tribunalului pentru două dosare distincte de deturnare a banilor publici.“Tupeistă, rea cu cei din jur, sigură că ştie tot şi supersusţinută politic”, sună caracterizarea frustă a unui om din MTS la adresa Monicăi Ridzi. Elena Băsescu era omniprezentă în povestirile ei.“Deşi pînă la venirea în MTS nu ocupase nici o funcţie publică şi nu dovedise nimic nici în domeniul privat, se comporta ca pe propria moşie”, sună portretul celei care s-a definit drept “soldat credincios al partidului”.
  4. Monica Iacob-Ridzi este inca membru PD-L.
  5. Intrebari:

    1. Cine e “CHIORU” ?

    2. Desi dosarul a aparut inainte de alegeri, asa e ca PD-L (si seful sau TRAIAN BASESCU), n-au avut nicio jena in a se promova drept partidul care lupta IMPOTRIVA CORUPTIEI?

    3. E bine, nu?

    Sursa:http://www.tolo.ro/2010/02/10/si-proasta-asta-de-ridzi-de-ce-nu-se-duce-la-chioru/

     

    Technorati Tags: ,,

3 comentarii:

  1. ala mai destept de la 12011 februarie 2010 la 12:30

    voila mon comentariu :).. da, sunt de acord cu tine, ritzi, eba si udrea e curve politice (ceea ce le face curve la patrat pt ca politica e si ea o curva)... nu are rost sa intru in polemica, nu am zis niciodata ca base sau pdl e sfinti sau "buni"... e si ei parsivi si periculosi (cum zicea o profa de-a mea despre elevi). Vreau si eu niste articole la tine despre alegerile in PSD :)... sanatate

    RăspundețiȘtergere
  2. Bă eu nu știu care cum sunt așezați pe la camere în cămin, dar ăștia sunt cu creieru cam nivelat. Explică-le că alegerile în PSD nu au legătură directă și imediată cu faptul că Ridzi, alături de Băsescu [care e și hoț (ciorditor de bani, cum ar veni), nu numai parșiv], a produs niște bani pe nașpa.
    Alegerile PSD NU AU LEGĂTURĂ CU ȚARA ÎN MOMENTUL ĂSTA, PENTRU CĂ ĂLA CARE VA CÂȘTIGA POATE SĂ PIARDĂ PESTE 4 ANI LA PREZIDENȚIALE, IAR PSD SĂ RĂMÂNĂ DE PLAN SECUND ÎN CONTINUARE.
    Începe și tu, pe viitor, cu următoarea formulă: „PSD-ul este format din oameni răi și hoți, dar nu este la guvernare, neavând, pe cale de consecință, acces la robinetul pe unde curge banul public. PD-L-ul, Băsescu, Videanu, Udrea, Berceanu, în schimb...”

    RăspundețiȘtergere
  3. Chioru e Zeus, da nu inteleg de ce ma intrebi si pe mine? Sau nu mai stii cine sta la 115 :p sau ti s-a facut dor de mine si nu stiai cum sa zici :)

    RăspundețiȘtergere