miercuri, 3 februarie 2010

Oameni de succes

Exista pe lumea asta niste oameni care-s ori frumosi, ori destepti, ori au t@l3nt si arf3, ori…Ideea e, sunt unii care au macar o calitate evidenta si se agata de ea si poate fac ceva cu viata lor.Noi o sa vorbim despre ceilalti.

De exemplu, ce pula mea faci cand te naste ma-ta-n GALATI, in ‘79, tu n-ai nici un talent evident, esti proasta de bubui, iar de la frumusetea ta legendara ni se scoala pula invers? Simplu, te bagi in POLITICA. Asa ajungi la 31 de ani ca CV-ul tau sa aiba…o pagina, in care sa rezumi toate scolile prin care ai trecut, iar la slujba nu se vede decat ca ai mancat cacat cu carul si ai slugarit (eventual si supt pula) pe la niste parlamentari pana sa te bage si pe tine-n seama. Normal, ca orice secretara cu gura punga, la un moment dat, ai propriile vise de marire, asa ca incepi sa te visezi parlamentar ca sa salvezi lumea. Si fiindca esti o fiinta atat de inteligenta, optimista si mereu reusesti sa faci ceea ce ai propus, ajungi deputat de Ialomita in colegiul Fetesti-Tandarei. Insa, de-abia acum incep problemele. AI impresia ca ai ajuns acolo prin propriile forte, prin calitatile tale si ca ti se cuvine. Asa ca, precum orice pizda respectabila, incepi sa faci…MAI MULTE pentru comunitate, pentru tara, pentru societate. Pentru ca tu esti desteapta pulii si identifici probleme…cunosti cacaturi.

Hai sa analizam cum ne imbunatateste noua viata faptul ca pizda asta e in Parlamentul Româniii:

Numero Uno (si a mai recenta isprava): Interzicerea desenelor animate cu Tom si Jerry, ca-s violente. Citam din mult prea inteligenta pizda: “Vă vorbesc tuturor, însă, pentru că tema desenelor animate difuzate pe canalele din România este mult mai serioasă decât pare. Asta pentru că aceste emisiuni sunt printre primii factori care dezvoltă personalitatea, comportamentul şi, implicit, viitorul copiilor noştri.[…]Ei bine, micuţii dumneavoastră învaţă să lovească, micuţii dumneavoastră învaţă să fie răi cu prietenii, micuţii dumneavoastră învaţă să înjure din… desene animate.”. Cum ar veni, tara se scalda in saracie, datorii, somaj, si uite de ce ma fute pe mine grija. Cum n-am inteligenta necesara ca sa ajut CONCRET societatea, hai sa fac o dezbatere. Hai sa vorbesc ca proasta-n targ, ca poate ma baga cineva in seama. Da, pixi, observam ca desenele animate sunt foarte apropiate de nivelul tau, dar natura umana este inerent violenta. Probabil daca ai fi citit cartile si dincolo de coperta la viata ta, ai fi prins niste idei din “Imparatul Mustelor” a lu’ Golding. Sau ti-ai aduce aminte ca atunci cand erai tu mica si te jucai in curtea blocului, baieteii se bateau dupa un fault la fotbal, sau se jucau cu “cornete”, prastii si alte cacaturi CARE nu ni le arata desenele animate. Sau poate iti aduci aminte cum chinuiati animalutzele cand erati mici, gingasi si diafani (si sa nu-mi zici ca asa ceva nu se intampla in judetul Galati, ca vin si te bat cu pula peste botul ala de pitzipoanca). Sau cum copiii te faceau sa plangi in curtea blocului cand iti puneau porecle gen “coropishnitza”, “vaca”, etc., fara sa aveti alte desene animate decat cele cu Miaiela. Da’ pula mea, fiind atat de proasta, nu ai cum sa realizezi aceste lucruri ev

idente, asa ca dai vina pe televizor. FĂ, PROSTIA PROMOVATĂ CA MODEL E MULT MAI PERICULOASĂ DECÂT VIOLENȚA-N DESENE !!!

A dooa mega-initiativa a deputatei de Țăndărei a fost interzicerea unei reclame la cipsuri pe motiv ca denigreaza pizdele, le diminueaza inteligenta in societatea patriarhala sau De exemplu, iată o reclamă care ridică siliconul la nivel de element absolut pentru “agatatul” bărbatilor[…].Penibilul continuă. Puneţi silicoane, cumpărând chipsuri!”. Nu mi-am putut imagina vreodata ca există o legătură între silicon şi cartofi prajiţi. Şi, totuşi, agentiile de publicitate româneşti continuă să ne uimească şi sa facă această conexiune. Dincolo de ideea nastrusnică, trebuie să subliniez ca, reclama lezează demnitatea si ideile de decenţă ale tuturor femeilor. Mă întreb ce va zice CNA-ul despre asta.

Deci, pe langa faptul ca asta e in PARLAMENT, EA nu stie sa scrie “PUNE CRATIMA TI”, dar considera ca i-a fost lezata demnitatea de femeie inteligenta!!!!!!! Da, pixi, din nou, ai dreptate. Barbatii nu-si doresc silicoane. O femeie desteapta, independenta si puterniCA CA tine este visul umed al oricaruia dintre noi. Bineinteles, in CNA, femeia a gasit intelegere in problemele identificate, si reclama a fost interzisa. Stii ceva, fa? Demnitatea tuturor romanilor e lezata de faptul ca o proasta ca tine e in Parlament. Marș acasă!(Și nu, nu e replică din desene).

Si in caz ca exista (si sigur exista) si niste sustinatori ai dansei, care sa vina sa spuna: ”Esti un comunist, ce stii tu? Trebuie sa ne ocupam si de valorile in societate, sa avem grija de copii, sa fie bine, sa nu fie rau!”, le arat o singura poza (si povestea aferenta ei) :

In saptamana in care pe DOAMNA DEPUTAT o futea grija de reclame la cipsuri, autostrada care trece pe teritoriul in care DÂNSA este deputat, arăta după cum vedeț.

P.S.: Au mai scris pe aceasta tema si: http://warsongu.wordpress.com/2010/02/02/despre-desenele-animate/

5 comentarii:

  1. toate bune si frumoase de unde ai luat pozele alea gore cu tom si jerry si tweety si sylvester ca vreau si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Aminteste'mi sa nu te calc vreodata pe nervi.

    Si eu chiar am crezut ca cei ce mi'au povestit de legea tom&jerry glumeau.
    Dar, Batman, Superman, Spider-Man si tot restul de Meni pe care nu i'am enumerat ce sunt? Sau sunt si acestea incluse in lista?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Hercule: Google -> "Violent Cartoons"

    @mike: Betmen se lupta cu fortzili raului si prevaleaza (sau ce face el acolo). Tom si Jeri e violenti gratuit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti un idiot fara copii, nu-i asa! Iar ca autostrada ar fi trebuit s-o deszapezeasca deputatul de Fetesti , arata ca ai minte si cultura pana la genunchiul broastei!

    RăspundețiȘtergere
  5. I love people that start slandering while Anonymous ... can you spell "trolling"?

    RăspundețiȘtergere