joi, 27 august 2009

Moldovenii vs forme de viata inteligente

Moldovean

Avem urmatoarea stire:

“Nişte țărani moldoveni bășiți au prins, în 2007, într-o cursă de şoareci, o creatură ciudată, despre care se crede că ar fi un pui de extraterestru, relatează cotidianul german Bild. Vezi aici imagini cu ciudata creatură ( n.a.: Cand vorbim de <<ciudata creatura>>, ne referim la moldovean).   Sursa: Bild

Creatura fugise, se pare, din carciuma comunala, de frica unei batai crunte, intrucat fusese implicata intr-o disputa verbala cu unul dintre tarani. Se pare ca extraterestrul a vrut sa-i explice lui Vasile Parjoala ca daca va continua sa intretina relatii sexuale cu fiica lui de 15 ani, vor iesi niste copchii handicapati. Replica lui Vasile P. se pare ca a fost “Tu-ti gatu’ ma-tii, las’ ca-ti arat io tie”, dupa care a plecat vijelios din carciuma pentru a se inarma cu o coasa (arma locala cu cea mai mare raspandire, alaturi de nun-chuck si kalasnikoavele de la fratii nostri de peste Prut).


Țăranii moldoveni au povestit că "puiul de extraterestru" încă respira când l-au găsit. De frică şi pentru că scotea sunete ciudate (tipa de frica atunci cand era impuns cu coasa de Parjoala V.), ei l-au înecat, însă a murit abia din a treia încercare, după ce a stat ore întregi sub apă, mai spune sursa citată.

Bărbaţii au predat creatura, anul trecut, cercetătorilor de la Universitatea din Bârlad. Cercetătorii au constat că "puiul de extraterestru" măsoară câteva zeci de centimetri în înălţime şi corpul are o formă apropiată atât de șopârli cât şi de om. Oamenii de ştiinţă au concluzionat că trebuie să fi fost o fiinţă extrem de inteligentă pentru că avea creierul foarte mare, spre deosebire de exemplarele locale, care atunci cand ajung la spital cu capul spart, pleaca pe propriile picioare in cateva minute. Totodata, cercetatorul-sef, Ștefănuță Amariei Ailenei (posesor și de cazan de țuică, vând ieftin, 3j de mii chilu’, n.r.), a declarat in exclusivitate: “Dupa 2 ani di testi, putem confirma cu tărie faptul că, din această speșie di formî di viațî NU POATE FI obținută nici harașpincă, nici țuică, nici pălincă, și nici o alta băutură folositoare pentru om". Rugam pe aceasta cali, pi tăți șietățenii cari s-o apucat sî creascî astfel di formi di viață în speranța rafinării și consumării la cârciumă, să își omoari tătii exemplarili, cu furșili, întrucât nu-s buni la nika. Nici măcar pârjoali nu si pot fași. Sărumana mamî, vă pup pi tăți, sunt la teveu, sunt șiel mai șmechir…..au, nu mai da, ĂI !!!!”, am incheiat citatul.

Am incercat sa luam si un punct de vedere de la singurul moldovean inteligent din respectivul sat, insa acesta, ce a dorit sa-si pastreze anonimatul sub pseudonimul ROCCO, nu a putut sa ne dea mai multe detalii: “Ăăăăă…nu știu domnucă…în momentul acela nu eram prezent pe raza cârciumii, întrucât eram eu însumi ocupat cu exterminarea unui prădător, în persoana unei vulpi pi care am văzut-o cum a luat puiul din grădina bunicii…așa că m-am luat după ea, si am reușit neutralizarea prădătorului prin folosirea furcii proprietate personala, pentru care posed și permis în caz ca autoritățile vor să se sesizeze. Deci nu am văzut incidentul și nu-mi pot da cu părerea. Însă, dacă vreți o părere, eu cred că a fost o diversiune provocată di vulpi ca să-mi fure mii puii, și d-aia a trimis extratierestrul în sat, ca să ne distragă atenția. Hai Vasl… !!!”

Întreaga poveste şi imagini cu "puiul de extraterestru" au fost dezvăluite, în exclusivitate, de moderatorul unei emisiuni despre OZN-uri, Andreea Marin-Banica-Junior. El a afirmat că este "sigur că este real”. Fermierii i-au spus că a mai fost o creatură care ar fi fugit de lângă cel capturat atunci când ei s-au apropiat.

Presa internaţională este puţin sceptică şi se întreabă dacă este vorba despre o descoperire epocală sau cu o mare fraudă, având în vedere faptul că fermierii sunt niste betivi notorii care deseori halucineaza si vand povesti presei pentru cate o litra de haraspinca.

În regiunea unde a fost descoperită creatura, oamenii raportează adesea apariţiile unor OZN-uri, precum şi ale deja celebrelor cercuri din lanurile de rapita, zarzare si alte legume din care se poate obtine vestita haraspinca de Vasl….

ACUM: Stergand pasajele colorate, si inlocuind “taranii moldoveni” cu “fermierii mexicani”, obtinem o stire adevarata (STIREA, NU POVESTEA DIN SPATELE EI). Totusi, nu e mai veridic sa se fi intamplat in Moldova decat in Mehico? Vrem totusi sa-i salutam pe aceasta cale pe moldovenii nord-americani pentru prezenta de spirit si efortul depus in anihilarea unei specii inteligente. Bine ca avem fasole picanta si chilli, manca-mi-ati pula de tarani bautori de tequila cu ardei iute!!!!

“ Me gusta tocar guitarra,
me gusta cantar el son,
el mariachi me acompaña,
cuando omor lo extraterestro.”

Un comentariu:

  1. Consider ca Universitatea din Vaslui e cea care a condus cercetarile, intrucat Barladul nu a ajuns inca la nivelul acela de rafinament, dupa cum stim cu totii.

    RăspundețiȘtergere