vineri, 4 septembrie 2009

Logica și Blogosfera…

**(DOO STELUTE)

…sunt două noțiuni perfect paralele, incompatibile și oarecum contradictorii. Aș putea să și postulez faptul ca toți blogării sunt niște oameni de căcat…și aș avea dreptate (mă refer la ăștia care trăiesc din asta, n-au altceva de făcut toată ziua ȘI AU IMPRESIA CĂ-S BURICU’ PULII doar pentru că au un blog, și se mai cred influenți, formatori de opinii, zei în viață, dezvăluitori de adevăruri absolute, dezvirginatori de mentalități și toate cele). Adică, oamenii pentru care poziția în Zelist e motiv de laudă. Și căcaturi d-astea. Gen, care au la profil ”am descoperit Internetul încă din 1997 și de-atunci am ajuns un profesionist desăvârshit care sunt” (traducere liberă: prin 97 îmi crescuseră primii floci pe cur și agățam țărănci proaste pe mIRC, ajunsesem și admin pe #brătianu și descoperisem primele saituri de pornache gratis…acum m-am perfecționat, am învățat niște PHP de pe iutub și o ard profi…mi-am tras și domeniu, și fac ce vrea pula mea).

Să-ți vină să borăști și mai multe nu. Și gașca asta de retarzi a ajuns să se împrietenească, și să ajungă niște ”fondatori ai blogosferei”, cei 4 magnifici ai pulii mele, etc. În caz ca nu știți despre cine vorbesc, locurile 2,8,9,15 din zelist. Nu le dau nume și linkuri, pentru că nu vreau să-i caute lumea pe gugle (la mulți ani coaie, trăiască mă-ta și cu larry page și sergey brin) și apoi să ajungă la mine acilea, adică să-mi fac trafic cu notorietatea lor. Acu’. toți au ajuns mari nu pentru că ar fi niște genii ale scrisului (chiar NU E CAZUL!), ci din cauza unor conjuncturi…de exemplu, unu din ei, era operator la o sală de internet din Pizdești…și a văzut omu’ cum e să mai bagi fise și căcaturi, și-a luat server in orașul natal și mai găzduiește și pe alții…între timp, a învățat și ceva php și css, și a ajuns și pe la Realitatea să facă saitu’ ălora (sigur are și o titulatură de căcat, precum :”Senior web designer”, “Web manager”, sau altă bășină de gen). Ce mai e amuzant la luzării ăștia este că le-au creat nește bloguri și partenerelor de viață, pentru că ei aveau impresia că-s niște inteligențe eșite din comun și că lumea ar beneficia de pe urma înțelepciunii lor nemărginite. N-am nimic cu distinsele pizde, însă ele scriu MAI PROST decât țiitorii lor, sunt neinteresante până-n pânzele albe, și tot așa…


Acu’ , să trecem la partea cu logica, pentru că ma luă valu’. Distinșii domni au avut la un moment dat, niște articole de căcat. Adică, ei ( locurile 8 și 9) preluaseră o știre și au înțeles din ea fix pula. Fiind despre religie, s-a stârnit un roi de comentarii și au făcut trafic căcălău. Ideea e că ei nu dăduseră știrea greșit în mod voit…ci pentru că-s niște retarzi care nu pot să înțeleagă despre ce e vorba* (STELUȚĂ, ÎN PULA MEA…adică explic mai jos). Am citit și destule comentarii, și toată pulimea se împărțise în 2 tabere: E bine / Nu e bine. UNU nu și-a pus problema să citească știrea originală și să-și formeze o opinie. Primul impuls a fost să pun și io un comentariu în care să le explic cam cât de proști sunt…și m-am oprit. M-am oprit pentru că, de-a lungul vieții am înteles că nu te poți certa cu prostu, mai ales când în urma lui vin 200 de ultrași, mai proști ca el. Și că nici nu vreau trafic de la retarzii ăia. Mai bine mă citesc 2j de oameni (mă flatez și io un pic) care mă cunosc, decât 3 catralioane de rebuturi.La un moment dat, chiar am încercat să-i expun (logic, fără jicniri ;) ) maimuței de pe locul 2 că a făcut o greșeală de logică / exprimare (i-am explicat că și Pitești, Brașov, Cluj sunt tot ORAȘE, atunci când a sugerat că ar trebui să mai plece lumea de la oraș la sat, referindu-se la faptul că ar trebui să plece lumea din București în orașe mai mici), iar replica lui a fost : “@Vlad: nu mai bea gaz”. Uau…mi-a dat pe pizdă, m-a trimis la culcare, m-a pus să stau la colț cu logica-i de fier. Așa că m-am lecuit de comentarii la cretinii ăștia 4. La nevestele lor nu comentez pentru că scriu mai prost ca o maimuță lăsată singură la o tastatură (există probabilitatea ca maimuța să scrie la un moment dat ceva inteligent, dar astea 3 în nici un caz).

DAR TOTUȘI…n-ai cum să-ti faci trafic dacă nu comentezi pe blogări consacrați. Rând pe rând, i-am cam eliminat pe toți din peisaj, din păcate…

  • Locul 1 în Zelist e citit de toate gospodinele și nefututele feministe, precum și de tot publicul locului 4 (adolescente cu mustață cărora tre’ să le repeți mereu că-s frumoase în felul lor, și ce frumos e să citești Coelho și să asculți Vama Veche). Nu mă înțelegeți greșit: OMUL e de toată isprava, scrie și mișto pe alocuri, și povestirile lui cu IUBIREA I, II, III, IV au fost cele mai amuzante chestii citite pe net, EVĂR. Nu e vina lui că prezintă la Acasă si că-l urmăresc toate sensibilele pulii.
  • Locurile 7,19 și 20 sunt jurnaliști care sunt, RAREORI simpatici. 7 le nimerește mai des ca ăilalți 2, pentru că scrie anti-udrea și băsescu (și slavă Domnului, are material la greu)
  • Locul 26 e o tipă care a avut o idee bună (mă rog, copiată de la cocalari.com, dar uatevăr). Numai că, a început să se abată de la comentariile spirituale de 2 rânduri pe marginea pozelor, și a început să se creadă mai deșteaptă decât e. Și-a tras domeniu .eu, o arde prietenos cu locul 2 și dă lecții de viață, fiind o țărancă întreținută, care-și permite să călătorească 9 luni pe an și apoi vine și zice că ce proști suntem noi, și ce spirit liber e ea. Marș, fă!
  • Locul 18 nu știu cine e nici până în ziua de azi și de ce e el o mare șmecherie
  • Locul 21 e ultras portocaliu, deci…
  • locul 27 s-a luat de mircea badea cu niște audiențe măsluite (pe care le-a preluat din prima și maimuța de pe locul 2), Badea i-a tras la muie cu cifre REALE, și bineînțeles că nici unul dintre ăștia 2 n-a dat vreo rectificare, ceva…las’, că sunteți buni numai să dați în alții care nu precizează sursa, sau fură articole, voi aveți voie să fiți muiști (pentru că vă urmează o grămadă de ultrași, în mod necondiționat)
  • Locurile 6 și 14 sunt de ecologie și vrăjeli de hipioți retarzi care au impresia că salvează planeta dacă sting becul când se cacă. Probabil sunt citite de oamenii pentru care “Vama Veche nu mai e ce-a fost…ce spirite libere suntem noi, că umblăm în pula goală și ne intră nisip în coaie…”.
  • Locul 31 scrie bine, râzi de te piși pe tine UNEORI, are ceva în cap, însă, se cam repetă, are o șleahtă de comentatori idioți și a scris la un moment dat o mare mizerie pe care nu pot să o uit de fiecare dată când îi intru pe blog – apropo, coaie, dacă arată ca ciroză, miroase a ciroză, UITE CĂ N-A FOST CIROZĂ, cretinule…

Bineințeles, a venit și vremea să tragem concluziile și prețioasele învățăminte…

arguingOnTheInternet

*STELUȚĂ – Era vorba despre știrea asta, iar retarzii au înțeles că popii vor șpagă, că vor să ne îndoctrineze (și ei sunt niște oameni muuuult prea inteligenți pentru a pune botul la un lucru atât de simplu și evident ca o RELIGIE). Io am înteles că s-a propus ca elevii să poată ALEGE dacă fac religia, ȘI, dacă o fac timp de 4 ani, SĂ AIVE posibilitatea să o dea la BAC. Bine, dacă s-ar da serios, aflați că dogmatica este o materie la fel de grea ca matematica / fizica, si mult mai grea ca economia, filosofia, psihologia și alte materii de pizde care n-au învățat nimic în liceu și pot să-și aleagă mizerii d-astea la BAC.

** Întrucât mi s-a reproșat că nu se înțelege despre cine e vorba, am adăugat și best-of-ul internetului românesc. Observați, vă rog, faptul că am pus o POZĂ, și nu linkuri, întrucât îmi mențin afirmația conform căreia nu am nevoie de vizitatori de la ei.

8 comentarii:

  1. Ba, trai-ti-ar ma-ta, cripticu' pulii mele, ca am stat cu zelistu' ,,in fata" sa-mi dau seama la cine te referi!! Apropo, esti fuarte tare frate, tine-o tot asa: cu capu-n sus, indicand nordu' (sau fetele astora)!!!
    Intre noi fie vorba, e lumea lor, a lu' Dan Diaconescu, a hipstarilor, a extraterestrilor masoni si a pizdei aleia care se spala cu lapte pe sani. Sunt chipurile cioplite de care are nevoie societatea si n-avem nicio sansa sa distrugem viteii si vitele astea de pirita (aurul prostilor).
    Te-am pupat pe pormoneu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut,

    Iti inteleg indignarea cat si initiativa de a te revolta impotriva acestui fenomen, dar cred ca stilul adoptat nu este unul productiv.

    "Pasiunea" exagerata care se regaseste in textele tale altereaza argumentele pe care le aduci pentru ca, in opinia mea, pare ca ai o rafuiala personala cu respectivii. Chiar daca ceea ce spui este corect si valid.

    Banuiesc ca faci ceea ce faci ca un fel de "wake up call" si de asta ti-am scris cele de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba, G asta, desi dupa nume pare ca e o versiune mai veche a ta, e destept!

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga domnule Punct,

    Daca ma cunosteai cat de cat, stiai ca nu am nici un fel de rafuiala personala cu oamenii astia. Nu m-am intalnit in viata mea cu nici unul dintre ei, nu evoluam in aceeasi liga (eu am 500 de vizitatori intr-o luna, si 100 de clickuri sunt de la mine, alte 200 de la primele 2 persoane din blogroll), iar baetii o ard cu 3j de mii de unici / zi, si, mai presus, nici NU VREAU sa am de-a face cu ei vreodata in viata asta. Nu sunt invidios pe ei, sper sa castige bani toata viata din mizeria asta pe care o fac.
    Am eliminat, deci, factorul "rafuiala personala".
    Nu o fac nici ca un fel de "wake up call", pentru ca asta ar insemna sa incep eu sa ma cred un deschizator de drumuri, etc. Eu nu-s aici sa schimb mentalitati, ci sa-mi exprim o parere (pentru care nu-s platit de nimeni). Eu nu scriu ca LG e de cacat pentru ca mi-a dat HTC un telefon mai tare, sau despre Sony ca e de cacat pentru ca mi-a dat LG o prajitura.
    Sa trecem acum la modul in care ma exprim. Sper sa observi ca atunci cand am de-a face cu un om inteligent si care vorbeste civilizat, ma comport la fel, si stiu sa scriu mai mult de 3 cuvinte legate fara vreo injuratura in ele. Insa, atunci cand vorbesc despre prosti, retarzi, cretini, etc., simt nevoia unei alte exprimari. Pentru ca oamenii respectivi imi provoaca mila prin prostia lor, sila prin faptul ca se cred mult mai destepti decat sunt si o puternica senzatie de voma prin prisma miilor de oameni care ii aproba orbeste.

    P.S.: In momentul in care eu comentez la Z0s0 (sunt zerouri, ca sa pacalim gugle ;) ), intr-un mod civilizat si mi se raspunde cu "nu mai bea gaz", consider ca omul respectiv si-a pierdut dreptul la conversatie politicoasa si adresare reverentioasa din partea mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bah, îmi place agenţia de presă de unde îţi iei ştirile si am observat ca sunt singurele linkuri pe care le-ai dat. ejti foarte tare ţine+o tot aşea =))
    Altceva mai mult nu ma duce mintea să scriu.
    În altă ordine de idei ori am eu calculatorul futut, ori blogul tau are o politica stricta anti comment. Casuta asta nu ma lasa să mă plimb cu săgeţile (cum merge de exemplu la nfs) sau să folosesc h0me şi 3nd. Am vrut să văd şi dacă te înCURc cu diacritice.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da ma...pula mea...mai fac si io niste trafic la stirileprotv ca am auzit ca luati bataie de la Kanal D si N24 si vor aia sa va dea afara...asa ca va cresc io audienta ;).
    Cat despre comentarii, se aproba AUTOMAT toate pentru ca io nu-s cu cenzura si vreau sa vad pasiune, sa ma injure lumea, sa curga sange, etc. Deci, daca e vreo problema, probabil e de la calculatorul ala 286 al tau cu DOS si internet xplorer 0.3 sau ce versiune ai tu. Treci si tu la un mozilla 3.14, si poate-ti merge :D.
    Vezi poate ma scapi si tu linku' de la blog pe fatza Escai in timpu' stirilor...si faci asa sa para ca un sloboz pe la gura ei, shaorma & shit..

    RăspundețiȘtergere
  7. Muie 21, cel mai lipsit de umor ziarist de la Catavencu!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ca sa vezi ca nu esti singurul, am patit-o si eu cu nr 2 si nr 9(BIS), si am si scris despre asta. Nu-mi fac nici o reclama. Pur si simplu am ales sa-i ignor si sa nu mai dau vreodata pe la ei.

    RăspundețiȘtergere