sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Cu durere-n suflet, va zic: ma doare-n pula…

Maine se voteaza. Am incercat sa nu ma cac pe mine in campania asta, si sa fac profiluri de candidati (apropo, toata blogosfera a facut asa ceva), sa vorbesc despre programe, sa ma gandesc la salvarea natiunii de catre un carnat cu bani.

Cea mai mare greseala pe care o poate face cineva este sa-i judece individual pe tristii astia: “Dom’le, X se lupta cu coruptia”, “Y a zis ca face in agricultura”, “Z are un plan bun pe educatie”. Ei nu trebuie priviti ca niste individualitati, pentru ca, sunt efectiv NULI. Sunt niste baieti pusi sa ne prosteasca, sa verse o lacrima, sa spuna o cimilitura, si apoi sa inceapa sa-si favorizeze grupurile de interese. Culmea e ca, oricum am vota, nimeni nu pierde! A, asa de ochii prostilor, vor exista niste invingatori si niste luzări. Însă, în ultimii 5 ani TOȚI au fost la putere. TOȚI. PDL+PNL, PNL+PSD, PSD+PDL. Deci combinari de 3 luate cate 2, cum ar fi. În ultimii 5 ani:

  • 0 km de autostradă
  • 20 de MILIARDE DĂ iEURO DATORIE la femei (+dobanzi)
  • Pensii crescute cu pipeta
  • Educație – facută praf de niște legi declarate NECONSTITUȚIONALE la 2 luni de la votul prin Parlament
  • Educație – salarii cu 50% crescute doar din gură
  • Sănătate – salarii de căcat, medicii pleacă pe capete
  • Sănătate – personal auxiliar insuficient, dotări de lumea a 14-a
  • Justiție – respect pentru magistrați ZERO
  • Justiție – interferența politică în domeniu – DIN GROS
  • CORUPȚIE: EGALITATE cu Bulgaria si Grecia, bătălie strânsă pentru ultimol loc în UE.
  • CORUPȚIE: La nivel planetar, locul 71, înaintea noastră fiind țări precum: Botswana (locul 37), Namibia (locul 56), Cuba (locul 61) sau Ghana (locul 69).

Mai există și PLEIADA de cretini (în special Tăpălabă și gașca de la hoitnews), care îndeamnă masele să voteze, ca să fie bine, să nu lăsăm țara  pe mâna aplaudacilor înregimentați politic. Este clar că oamenilor nu le-a plăcut cartea la viața lor, în special matematica. Pentru ei e greu să înțeleagă faptul ca STATISTICA este o disciplină matematică. Într-adevăr, nu operează cu aceeași exactitate a artimeticii (cand pui pixu si zici: Paine-2 lei, OO – 5 lei, tragi linie si aduni, nu-ti da 10 lei decat daca esti ziarist, probabil), însă îți dă marja de eroare. Adică, facem sondaj pe 3000 de oameni, avem marja de 3% (sa zicem). Acum, acei 3% pot conta decisiv (mai ales cand in Romania, sondajele sunt facute de niste jegosi ca sa influenteze opinia PULIca – cum au vrut sa-l puna pe Blaga primar, de exemplu). DAR !! În turul 1, sondajele se aplică perfect. Adică, domnuț Tăpălabă: NU CONTEAZĂ DACA VIN 300000 de oameni la vot, sau 18 milioane!!! CONFIGURATIA E TOT AIA!!! CRETINU’ PULII !!! Ce mortii ma-tii, crezi ca Basescu / Geoana / Antonescu, au cate 100000 de sustinatori, si restu’ de 17 milioane l-ar vota pe Remus Cernea???  Este de-a dreptul ingrijorator cum cineva atat de PROST, poate sa fie “formator de opinie”, “analist politic”, etc.

BA, BOU-VAGON, procentele vor fi:

  • Băsexu – 30%
  • Geuană – 26-27%
  • Antonesque – 20% (aci sunt darnic)
  • Hunor: 5%
  • RESTUL HANDICAPAȚILOR: Cât a mai rămas

Procentele astea se vor păstra indiferent de câți oameni se duc la vot, indiferent de categoriile sociale din care fac parte (deși vă asigur că pentru fiecare profesor / doctor / magistrat care va vota, vor exista 10 inși plimbați cu dacia 1300 GPL dintr-o comună în alta).

Acum, am explicat unul din motivele pentru care nu mă duc la vot. CEL MAI PRINCIPAL MOTIV este, de fapt, că ar trebui sa plătesc undeva la 100 de roni pentru transport pana la cea mai apropiata sectie de votare, si inapoi. Cum niciunul dintre carnatii astia nu-mi da vreun ban ca sa-mi iau shaorma, mi s-ar parea complet cretin ca eu sa dau bani ca sa-l ajut pe vreunul dintre ei.

Ultimul motiv este ca, atunci cand ma uit la ei, in spatele mesajelor electorale, in spatele staff-urilor de campanie, in spatele mastilor pe care si le pun, imi inspira acest slogan… Totz 3:


Parazitii - Te sparg la buci
Asculta mai multe audio Muzica

colaj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu