sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Trezeste-te din vis…

Datz drumu’ la melodie (ma refer la aia de pe trilulilu, o gasiti mai jos), in timp ce cititi. Puteti sa nici nu cititi, melodia e importanta.basescu_guta1

UPDATE: Sunt un vizionar. La nici 2 ore dupa ce-am pus poza cu Basescu-Gutza fix la plezneala, ca sa ne radem, sa fie shău, iote ce iese pe teveu si-mi strica fengshuiu la blog....deci...CUM ASA CEVA??? CUM???

M-au interpelat cei 2 portocalii favoriti pe messenger ca sa scriu despre videoclipul trucat cu basescu. Naspa. Nu cred ca e trucat. Dar vaaaaaaaaaaai…Oricum mi se rupe, nu mi se pare relevant…


Avem marturii, ca sa nu ziceti ca nu-s impartial si deontolog si pula mea:

1. http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6571375-femeia-care-vorbea-basescu-inregistrare-sustine-acesta-nu-lovit-copilul-ceva-strigator-cer.htm

2. http://www.realitatea.net/c--radoaca-regizor--a-fost-o-actiune-nestapanita-a-domnului-basescu--a-lovit-copilul_689543.html

Mai sunt si experti, de ambele parti, care fac afirmatii contradictorii. Hai s-o luam pe scurtatura:

  • Cred ca Basescu l-a mutilat pe ala? NU. Cred ca l-a impins, la nervi.
  • Cred ca Basescu e un capcaun care se hraneste cu sangele copiilor? NU.
  • Are Basescu un caracter infect? Se comporta ca un marlan la nervi? DA – exemple nenumarate.
  • Cred ca i-ar fute o palma unui copil / unei femei la nervi? DA.

Haideti sa va spun si ce ma indeamna sa am parerile astea. Tocmai reactia lui, in studio. Sa zicem ca eram io. Sau un om normal.

Reporter: Prezentam imaginile in care Ion Pulea loveste un minor cu bestialitate.

Ion Pulea: Șe-ai, ăi??? Te-ai zărghit??

Reporter: Domnule Pulea, ati lovit vreun copil in viata dvs.?

Ion Pulea: Bă, NU. Scoateț imaginili dupe post, că vă futie soarele. Cum pula mea de cal să fac așa ceva?? E un căcat trucat…Patriciule, futu-ț morții mă-tii, ieși s-o dăm parte în parte, porcu pulii mele !!! Voi apela la Justitie pentru a se clarifica acest caz.

Reacția lu’ Base? “Nu stiu, sa analizam, sa vedem maine, poate m-a injurat, poate pula mea…”. Basescu e genu’ de om care-si bate nevasta pe principiul: “STII TU DE CE !!!”.

Alte chestii, asa, de recapitulare, pentru pretenii mei portocalii, inainte de alegeri:

Deci, prietenii mei portocalii, acu’ serios…voi sunteti pe treaba voastra cand ziceti ca vreti sa votati anti-psd? Cine imi garanteaza ca pe 7 decembrie, Basescu n-o sa fie la Grivco / Fundatia Dinu Patriciu, negociind vreo majoritate? Raspuns…NIMENI !!! Pentru ca o sa fie pe principiul: “Hai ba, c-am glumit, da-va dreacu’…ce simpatici imi esteți. Ce să am eu cu Voiculescu / Patriciu? Glumeam mă și noi, ce vă prostiți așa?”.

Daca ati terminat si melodia, va intreb…chiar mai aveti energie sa va entuziasmati cand idolul vostru va castiga alegerile?

, Guta, manele, show

14 comentarii:

  1. Ba, ai observat ca Ciocolatika si-a schimbat poza?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba, nu observasem. Iti multumesc pentru ca mi-ai atras atentia. Pf...asta schimba totul.
    Oricum, nu conteaza poza. Conteaza persoana care se afla in spate, si ideile profund filosofice care izvorasc din acel blog. Vorba ceea...noi nu judecam persoane, ci idei. Lontz.

    RăspundețiȘtergere
  3. gizass!
    (de comm-uri vorbeam)
    ce draq caut aici, nush...

    va rog, continuati!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bai tati, incepi sa te transformi usor usor in Realitatea si Antena 3 la un loc, ti-or fi citit astia blog-ul si ti-or fi propus vreun plan de afaceri. Daca vrei sa fii impartial cum spui tu acisilea, atunci scrie si despre antonescu si geoana, ca ai de unde scrie. Acum cateva saptamani, nu 10 luni, Antonescu era pe la televizoare cu "Eu nu voi incheia nicio alianta cu PSD-ul, Mircea Ge-oana prostanacul, PSD-ul fura de rupe", cauta pe youtube filmulete din campania lui si imi vei da dreptate. Da, in acest regim dicatatorial, plin de tensiuni, Patriciu, Vantu si Voiculescu si-au marit averile de 6-7 ori. Asta n-o spun eu, o spune revista Capital, dar sigur gasesti vreun redactor de la Capital care e afiliat Basescu si a umflat in cifre. In legatura cu filmuletul, e ca si cum eu as lua un film porno de pe net cu o blonda si un negru, as decupa figura ta dintr-o poza, i-as lipi-o blondei, m-as taia si pe mine dintr-o poza, m-as pune negru si apoi as difuza 3 zile la 2 canale de televiziune cum o iei in cur si dai din tate, fara sa verifici veridicitatea filmuletului nici macar un pic. Si apoi, dupa ce se demonstreaza ca Vlad Geagla n-avea cum sa aiba tatele asa de mari sau Paun pula asa de groasa, sa vina unu sa zica "Iti zic eu dom'le,. astia sunt, ii cunosc eu dupa fata, n-are cum sa fie altii." Adevarul e ca Szobi Czech sau Paul Agarici sunt niste nume prea mici si nestiutoare ca sa comenteze si sa probeze filmuletul. Mult mai tare e Nicolaescu, sa nu uitam, cel care a pus bazele Matrix-ului. Alianta PD-L - PSD s-a realizat, nu uita, pentru ca domnii conducatori de la PNL nu au vrut. Imi aduc bine aminte cand Boc s-a dus imediat dupa alegeri la sediul PNL unde respectatul domn Tariceanu si-a impus dorinta de a da premier ei. Bai cum tati, eu am pula mai mare ca a ta si tu ai pretentii sa futi mireasa ? De-abia apoi au fost nevoiti sa recurga la acea alianta, cu care nimeni nu cred ca a fost de acord, dar a fost necesara pentru a face majoritate in Guvern. Nu incerca sa prezinti exact ca aia de la televizor doar o parte a povestii, daca te dai impartial. Dar daca si astia tineri tin cu comunismul si securitatea, inseamna ca ne meritam soarta (cliseu groaznic). Nu cred ca ce s-a intamplat la mineriade s-a uitat, de aceea Bucurestiul este in mare parte impotriva rosiilor. Da, sa zicem ca Basescu a lovit un copil, nu se compara cu a omori mii de oameni in bataie. Te-am pupat, sa ne vedem bine ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ba, eu zic c-ar trebui sa-i respectam pe sustinatorii Domnului T.Basescu si, cand mai apare cate-un comentariu de-asta mai mare decat articolul in sine, ar trebui sa scrii: ,,@X: Bine!"

    RăspundețiȘtergere
  6. @Paunica: BINE!
    1. Daca eu am zis ca nu ma duc sa votez, pentru ca ambii candidati mi se par la fel de prosti, s-ar putea spune ca-s mai impartial decat tine care il votezi pe Basescu indiferent de cat de sinistru e.
    2. Nu am prezentat doar o parte a povestirii,ci am pus 2 linkuri: PRIMUL il sustine pe Basescu, al doilea nu. N-am pus 1 pentru, si 3 contra. Pana acum eram prostit de Antena3, acum vad ca nici Realitatea nu mai e buna. Nu cumva ar trebui sa-mi iau toate informatiile de la B1TV, ca sa fii fericit?
    3. Il respect pe Szobi Czech pentru ce a facut, si pentru ca e un om de nota 10, DAR ultimul film in care a jucat el a fost undeva inainte de era digitala (mda, a jucat si-n Inima de Tiganca, dar ala nu se pune, ca nu e film). Deci nu stiu cat poate sa-si dea cu parerea despre niste tehnici moderne de filmare. E ca si cum ti l-as aduce pe Hitler sa-si dea cu parerea despre Barack Obama. Se mai schimba vremurile.
    4. Avem si un expert criminalist care spune ca filmuletul e autentic: http://www.cotidianul.ro/acest_film_este_real_si_surprinde_o_secventa_veridica-104310.html
    5. Oricate argumente as pune, tu tot vei fi convins de gasca de la B1TV & OTV (unde apare Agarici), si nu vei intelege ca mie MI SE RUPE PULA.
    6. Mineriadele se intamplasera si cand Basescu a adus PSD la guvernare.
    7. Cel mai sinistru lucru mi se pare faptul ca mi-ai pune fața pe o blondă cu țățele mari și m-ai fute în cur. Acu' pe bune...alt exemplu nu gaseai???

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu, daca nu te duci sa votezi nu inseamna ca esti imparital, ci ca pur si simplu nu-ti pasa. Nepasarea nu e impartialitatea. Pana acu, informatiile pe care le-ai luat au fost de la antena3, realitatea, cotidianul etc, media afiliata lui voiculescu, vintu, patriciu. Nu am vazut stire de pe evz sau alte trusturi nemanipulate. Pentru fiecare expert criminalist contra vei gasi unul pro, este irelevant. Trebuie o cercetare autorizata dincolo, si cu aia se inchidea gura, dar plm daca o mana taiata in cadru si muschiu umflat de mariner al lui Basescu nu e dea ajuns... Deja ti-am raspuns la partea cu PSD-ul la guvernare, credeam ca ai inteles. Lasa-m sa-mi traiesc fanteziile te rog, daca eu vreau sa ai tate mari, ai tate mari si gata.

    RăspundețiȘtergere
  8. cois... impartial impartial si nu votezi nu votezi... da mi se pare mie sau pe crin/geaona nu i-ai luat deloc la pola campania asta... asa ca un individ moderat ce esti :)... spui ca toti sunt egali si ti se rupe... cate articole despre geoana si psd ai scris? cata pola le-ai dat? ciao

    RăspundețiȘtergere
  9. @Paunica: Ba, eu vreau sa fiu apreciata pentru inteligenta mea si profunzimea scrisului, nu sa ma privesti ca pe o tută cu țățele mari, da??? Tocmai pentru ca la fiecare parere pro, exista una contra, nu am pus decat 2: 1 hotnews, si 1 realitatea. De ce n-am fost impartial? Apoi, mi-am dat cu parerea. Pentru ca asta fac pe-aci. E parerea mea despre corola de cacat a politicii.

    @ghilgamesh: Eu am plecat de la premisa ca SE STIE CA PSD E RAU. Tot ce-am incercat sa demonstrez apoi a fost ca si Basescu e la fel de rau, ca in nici un caz nu este ANTI PSD (daca stai sa te gandesti bine, Nastase n-a reusit sa-i aduca la guvernare in 2004, dar a reusit Base in 2009, deci nu stiu care a facut mai mult bine PSD-ului), si ca orice-ati vota, tot un cacat iese. Macar sa nu va mai mintiti ca votati anti-PSD si anti-comunism. Basescu este PRO PSD, pro-moguli (ai lui, nu cei 3 magnifici). Si basescu, si geoana, sunt 2 fete ale aceluiasi rau. Daca vrei sa fii anti-geoana / pro-basescu, mi se pare ca ai blog, nu? Daca o sa fie Geoana presedinte, stai tu linistit, ca o sa-i trag destul la muie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sterge-ti bala de la gura dupa atata ras si vezi ca evz face parte din ringier, trust elvetian. Acu eu nu stiu ce sa zic, dar din cate stiu, restul de cotidiane sunt sub patronate romanesti. Hmm, that's interesting

    RăspundețiȘtergere
  11. Ah si inca ceva. B1, Otv si Etno sunt Pro-Basescu pentru ca astazi doar etno a dat conferinta de presa a PD-L ? Este posibil asa ceva ? Iese presedintele unui partid principal in aceste alegeri si este transmis doar pe etno? Asta e dreptate, e pro-basescu ? Nu, asta e rusine, tvr 1 dadea echipa verde, mult mai important de altfel, realitatea dadea stiri anti-basescu, antena 3 probabil la fel. Daca, Doamne fereste, era conferinta la PSD, lilii fataa, pazaa ca trece mortu, inchide totu, da-i laiv p-asta ca le zice de basescu, repede, repede, ca intra duvaz si zice de cele 175 de milioane de euro pe care le-a cheltuit base in campanie. Asta urmaresti, asta gandesti

    RăspundețiȘtergere
  12. @Paunica
    1. =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Chiar te uiti la Etno cand sunt conferintele lu' Basescu?

    2. Basescu acuza acum cateva luni, indirect, A3 si pe Mircea Badea, ca oricum are o emisiune de cacat la care se uita 3 barzauni. In medie, A3 si Realitatea fac impreuna vreo 3-4 puncte de rating si sunt urmarite de vreo 400000 de oameni (asta in zilele bune). Deci, din cele 9 milioane de oameni care au votat, mai putin de 5% au fost influentati de "spalatorii de creiere". Deci, uau, 5 milioane de oameni chiar au indraznit SA NU VOTEZE CU BASESCU!!!

    3.-Situatie ipotetica-: X e un ins bun, Y e un nenorocit. Timp de 5 ani de zile, X il fute in gura pe Y. Apare saptamanal si spune: "Y a furat, e un nenorocit, un securist, trebuie ars pe rug, e un corupt, a pagubit 350.000 de oameni, motan, comunist, sinistru, etc".
    Brusc, dupa 5 ani, X se plange ca nu e primit in casa lui Y. Nu ti se pare ca X trebuie sa fie o mare curva sa apeleze la ajutorul lui Y? Dupa logica ta, e normal? Il futi in gura => nu-i ceri ajutorul, nu ai nevoie de el. Nu te duci sa faci plangere la CNA ca nu ti-a acordat "timp de antena" (LOL).
    4.B1 / Etno sunt pro-basescu, pentru ca acolo moderatorii il ling in cur cu fiecare ocazie. Radu Moraru a scos o carte cu Basescu. Varu Sandel (altfel, mare caracter al natiei noastre), i-a facut videoclip. Radu Moraru si-a luat si 2 amenzi de la CNA pentru ca l-a facut pe Ciutacu hot, fara sa aiba nici o proba. Asta nu-l face pe Moraru la fel de rau ca cei pe care-i acuza? Adica da cu cacat fara probe????
    P.S.: Eu nu urmaresc televiziuni, urmaresc site-uri.
    P.P.S.: Nu mi se pare exagerat ce-a zis Duvaz, dar cred ca ORICAT ar fi cheltuit Basescu, PSD a plusat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ia uite ba, se dovedi ca e filmuletul trucat de institutul national de criminalistica. Se pare ca ala din epoca ante-digitala,Szobi Czech , avuse dreptate.

    RăspundețiȘtergere