luni, 7 decembrie 2009

6 decembrie


Victor Socaciu - Mama Lor
Asculta mai multe audio Politica

1240 – Mongolii condusi de Batu Khan invadeaza Rusia, iar in aceasta zi, cuceresc Kievul. Cum ar veni, le-au tras-o la muie comunistilor.

1907 – Explozie la o mina de carbune in Monogah, Virginia de Vest. Probabil comunistii incercand sa submineze economia SUA.

1916 – Puterile Centrale captureaza Bucurestiul. Aiurea, cum ar veni, intrucat noi eram tovarasi de pahar cu comunistii in razboiul asta. (ma rog, rusii nu erau comunisti atunci, dar, nah…pentru aia care vad in Geoana un comunist, tot aia e)

1917 – Finlanda isi declara independenta fata de Rusia. Probabil, un rezultat direct al lui Traian Basescu in celebra sa lupta anticomunista, intinsa pe decenii.

1941 – Marea Britanie declara razboi Finlandei, pentru a-si sprijini aliatul, RUSIA. Se pare ca Basescu nu reusise sa o convinga pe Regina sa nu voteze PSD.

1998 – Hugo Chavez este ales presedinte al Venezuelei. PD face parte din Internationala Socialista.

2005 – Niste tarani sunt impuscati in timpul protestelor din China. Traian Basescu probabil nu este solidar cu “victimele comunismului”. PD este in continuare in Internationala Socialista.

2009 – Romania se pare ca l-a ales pe Mircea Geoana presedinte. PD a intors armele acum 2 ani, s-a auto-proclamat partid de dreapta, Basescu este anticomunistul numarul 1 (chiar mai mult ca Mircea Dinescu), dar se pare ca nu poate opri comunismul sa puna stapanire pe tarisoara.

Acum ma adresez poporului: ba, naspa. Ma bucur ca n-a mai iesit Basescu, dar nu il vad pe Geoana in stare sa scoata tara din rahat si sa o duca pe culmi nebanuite ale progresului si cacaturi d-astea. Singurul avantaj e ca vom avea un guvern stabil cel putin 12 luni (cam dupa asta ma astept sa se strice luna de miere, si PNL-ul sa-si redescopere valorile profund morale si sa treaca in opozitie) si ne vin BANI DE LA FMI. Fara de care, suntem morti. In rest, in loc sa fure Videanu, va fura Hrebenciuc. In loc sa fure Udrea, va fura Vanghelie. In loc sa fure Berceanu, va fura Dragnea. Si tot asa…

Inca un plus la Geoana ar fi trecutul sau de diplomat. Dupa cum ati observat, cei mai multi “anticomunisti” aveau CEL MULT 7-8 ani la Revolutie. Cei mai mari votanti “anticomunism” sunt cei nascuti prin ‘90, ‘91. In general, oamenii care voteaza cu Basescu au aceeasi idee de patriotism ca si cel pe care l-au votat. Un patriotism d-ala cretin, de clasa a 2-a, insuflat de “marile victorii anti-otomane” ale istoriei noastre stralucite. Nu conteaza ca “victoriile” sunt sporadice, pe parcursul a 500 de ani de stat in 4 labe in fata penetrarii otomane. Nu, Romania mereu s-a descurcat, a facut, am avut armata, etc. Sunt o gramada de oameni care nu prea stiu istorie cum ar trebui, si care isi inchipuie ca facem noi cacatul praf. Hai sa va explic. Pornim de la premisa ca Rusia e malefica (eu chiar cred treaba asta, cel putin in relatia istorica cu Romania). Totusi, nu putem sa facem pe smecherii cu Rusia. Nu ne permitem sa spunem cacaturi ca alea pe care le-a zis Basescu doar ca sa castige voturi de la ocupantii birturilor si patriotilor de meciuri ale nationalei. Lumea are impresia ca daca suntem in UE / NATO, ne permitem cacaturi. NE PERMITEM O PULA ! Daca maine, Rusia decide sa ne invadeze, restul lumii se va uita in partea ailalta! Se va face ca ploua!

  • Cati ani i-au asteptat bunicii nostri pe AMERICANI, dupa cel de-al doilea razboi mondial? Aproape 60 ! Imediat dupa intrarea trupelor rusesti in tara, taranii stateau pe prispa si cu ochii beliti pe cer cu speranta ca “Vin americanii”. AU VENIT DIN PENIS !
  • Suntem singura tara care NU a beneficiat de Planul Marshall de reconstructie a Europei. Pe noi ne-au reconstruit rusii. Unde erau europenii in tot acest timp?
  • Inainte sa intram in al doilea razboi mondial, maresalul Ion Antonescu, s-a dus intai sa ceara sprijinul ANGLIEI (unde fusese si atasat militar, oarecum), ca sa intram alaturi de ei in razboi, cerand totusi Basarabia si Bucovina de la rusi. Englezii au spus: PAS ! Ne pare rau, coaie, mai incearca! Asa am ajuns sa luptam alaturi de nemti, pentru ca Hitler ne-a promis teritoriile ocupate abuziv de muistii aia de rusi.

Ce vreau eu sa spun? Nimic. Doar ca atunci cand America e departe, Rusia e aproape, armata ta are un singur submarin (pentru care nu are combustibil), ai avioane MIG-21 (tractoare aeropurtate), si cea mai mare nava a ta e un distrugator, taci in PIZDA MA-TII si nu supara marele URSs.Da, eu m-am bucurat ca Geoana s-a dus la Moscova, in pula mea. Pentru ca pe langa “democracy”, “shoulder to shoulder” si alte cacaturi, mi-e mai frica de tatuca Putin. Si EL e un licurici, si inca unul important. Asa ca, stimatii mei anticomunisti, prin faptul ca Geoana o sa dea tributu’ cuvenit si Moscovei, s-ar putea sa fi evitat o eventuala parada a tancurilor rusesti prin Piata Urinii. Asta, ca fapt divers.


P.S.: Abia astept sa scriu de rau de Geoana&comp. Astept cu sufletul la gura programul rabla la tractoare, pinguinii, rapita, economia subterana, omul pe luna, sa fie bine, sa fie distractie, sa fie shou!

P.P.S.: Sa cante maestrul NICOLAE Gutza! Cum era cu Basescu si 80%? Cu printzesa Ardealului? Era bine…

3 comentarii:

  1. baaaaa, futu-te-n cap, cat ai putut sa decazi in ochii mei... te-ai grabit ca fata mare la maritat in plm... ai sarit calare pe ei cu caterinca si cu ce bine ca a iesit geoana desi stiu ca n-o sa faca nimic. ai mancat si tu portia de cct pe ziua de azi. Ia vezi, poate iese base, va trebui sa faci update, sa stergi, sa scrii alt post ca sa te acoperi... si las-o moarta cu patriotismul, crede-ma ca cine a votat geoana e probabil mai slab la patriotism ca cine a votat base... plm numa pensie si salariu la buget va sta in cap, iar cand vine vorba de Rusia, las-o in mortii ei, ca nu defileaza tancurile ruse nicaieri in lume... vazusi acuma triumful lui geoana, nu vine Ivan sa ne futa in cur... ce lol am tras :)

    RăspundețiȘtergere
  2. te-ai grabit, a iesit zeus.
    sa cante guta feat. liiceanu, roxana feat. patapievici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari, Vajule! Ai fost extrem de aproape sa obtii trofeul "Primul comentariu sters" de pe blogul asta. Inca nu m-am dezmeticit, si ti-am recitit comentariul de cel putin 5 ori.
    Nu pot sa cred cum poti sa-mi zici mie (care, ma rog, daca nu ma consideri prieten, macar am fost colegi de grupa 4 ani), ca "am mancat portia de cacat pe ziua de azi", doar pentru ca am crezut ca a iesit Geoana, luandu-ma dupa 2 din cele 4 sondaje existente. Ma scuzi ca n-am posibilitatea sa urmaresc OTV, insa si ziare precum evz l-au dat tot pe Geoana castigator. Asa ca am scris si eu ca NU CRED CA GEOANA o sa faca cacatul praf. Dar, probabil pentru ca nu il ling in cur pe Basescu, mananc cacat.
    Tancurile rusesti tocmai ce-au defilat acum un an prin Georgia, dar se pare, ca si tu preferi sa ai memoria selectiva, ca si presedintele nostru. N-am vrut sa spun neaparat ca vine Ivan sa ne futa in cur, am zis doar ca e bine sa nu incercam noi sa-l suparam. Un exemplu de cum ne iubesc pe noi americanii e si autostrada pe care o va construi Bechtel (sa speram ca in timpul vietii noastre), si pentru care platim (TOTI), de ne iese prin nas.

    P.S.: Accept sa ma faci prost, idiot, etc., pentru ca am niste pareri foarte tampite uneori. Dar nu accept sa vii si sa-mi spui ca "mananc cacat", ca si cum as fi inregimentat la PSD sau as avea CEVA de castigat daca iese Geoana,si MAI ALES in contextul in care NU AM VOTAT. Ce-ai facut tu acum se apropie extrem de mult de Vali Stan & comp.

    RăspundețiȘtergere