luni, 28 decembrie 2009

Armili dă la Ciorogârla

politist5 Lăsând la o parte comicul evident al situației, zilele astea Poliția Română a recuperat armili și a arestat niște oameni răi. Bine, dintre ”oamenii răi”, EuGen Preda a fost și el ofițer de poliție, dar, nu-i așa, ”orice pădure are uscăturile ei”. Prezentăm 2 variante ale poveștii:

  1. Pentru idioți

Institutiile Statului de drept si-au facut din nou datoria! Politia Romana, sub comandamentul Luminatiei Sale, Vasile Bleaga, a anihilat o puternica retea infractionala ce jefuise un depozit al Armatei Romane. Astfel, vedem cum sub conducerea PDL si a lui Base, Statul Roman a mai dat o lovitura infractorilor. Lupta anticoruptie, antimafie, antihotidinbuzunare, anticomunista, antifurt(decurent) s-a intetit, iar infractorii nu mai au scapare…

     2. Pentru oameni cu mai mult de 2 neuroni

Capu’la gruparea mafiota, GenEu Preda e ala de s-a batut cu BGS-ul la mall. Dupa 3 scandaluri similare, a scapat de fiecare data, beneficiind de clementa judecatorilor care nu l-au considerat “pericol social”. Poate era in “interesul public” ca el sa fie in continuare libera la mare.

Armele au fost furate dintr-un depozit nepazit si care nu mai fusese verificat de 2 saptamani. Cumva, am putea crede, ca cineva le-a facut cale libera infractorilor.

Imediat dupa ce s-au furat armele, Politia a organizat filtre pe drumuri nationale, internationale, galactice, etc. A inasprit paza la granite, a trimis elicoptere-n aer, ce mai…desfasurare de forte (mai tineti minte cum le desfaceau alora niste butoaie cu varza pe DN 1, ca sa le inspecteze?). La un an de la furtul din Ciorogarla, Politia a descoperit armele in localitatea…Dragomiresti. Poate nu intelegeti, asa ca va desenez…

Ciorogarla_ilfovAICI avem si ce-a spus Petre Toba, Sefu’ la Politie. Cateva chestii iesira in evidenta:

  • dupa comiterea faptei, Politia Romana a alocat resurse importante pentru solutionarea cazului”. Da, stim si noi ca ati facut o desfasurare de forte pe tot teritoriul tarii. In comuna de-alaturi v-ati gandit sa va uitati?
  • pentru probele genetice au fost efectuate comparatii cu peste 10.000 de persoane”. OAU. WOW. UAU. Cele doo localitati au impreuna 9170 capete de vite furajere. Mai punem si 200 de oameni de la Unitatea Militara, ies vreo 9500. I-ati amprentat pe toti? Le-ati luat proba de floci tuturor taranilor din comuna? Ati colectat flegme de la toata comuna? Daca DA, unde ati stocat recipientele? Politia Romana a avut 10000 de suspecti, la un moment dat?
  • costurile de pana acum, din punct de vedere criminalistic, se ridica la 50.000 de euro”. Nu-i mult, nu-i putin. Totusi, era absolut necesar sa amprentati 9000 de țărani bășiți? Câte mămăi ați anchetat?
  • Codrut Olaru, sherif DIICOT: ”parte din membrii grupului sunt cercetati pentru doua infractiuni de omor”. Ei sunt cercetați pentru omor, în stare de libertate? De când sunt banuiți / cercetați în legătura cu omorul? Nici ei nu prezintă un pericol social? Dacă, totuși, Justiția este coruptă și le dă drumul, de ce nu îi ține Poliția în arest preventiv, de vreo 8 luni de zile, ca pe Penescu? Șpaga e infracțiune mai gravă decât crima? Suspectul de dare de mită în formă continuată prezintă un pericol mai mare pentru societate decât un om care se bate cu badigarjii BGS prin mall-uri?

2 comentarii:

  1. 1.nu am primit papusa aia.am luat-o de pe photobucket.com
    2.de gang-bang stie toata populatia.nu trebuie sa fii interesat de filme porno ca sa stii de gang-bang si alte de-astea
    3.ai inteles?

    RăspundețiȘtergere
  2. Traim in Romania. Tara de cacat. Tin minte cand s'au furat ieseam din Gaesti si ne'au oprit au cautat si pe sub bancheta si pe sub scaune. Mai, mai sa ne caute si'n cur. Da'i dreacu' de cacaciosi!

    RăspundețiȘtergere