miercuri, 27 ianuarie 2010

Compasiune=…

Pornind de la:

http://www.realitatea.net/romania-va-acorda-republicii-moldova-100-de-milioane-de-euro-nerambursabili_697287.html

Conform DEX:

Sentiment de înțelegere și de compătimire față de suferințele și nenorocirile cuiva; milă; compătimire; milostenie. [G.-D. compasiunii; Sil. -si-u-] /<fr. compassion

Conform PD-L (+Traian Băsescu):

Sentiment de înțelegere și de compătimire față de suferințele și nenorocirile cuiva CARE NE-A VOTAT.

Vezi? Dacă și amărâții ăia din Haiti aveau drept de vot, nici nu-i mai bătea Dumnezeu și se găseau și niște bani, pe undeva…Bineinteles ca acum sustinatorii lu’ Base n-or sa mai vina cu sloganuri gen: “lasa ba, ca banii aia mergeau mai bine la orfelinate/azile de batrani, la noi in Romania, ca n-avem, ca suntem saraci, ca…”.

Nu, acum e ALTCEVA, e justificat, e nobil, e…

Technorati Tags: ,,,,

3 comentarii:

  1. Sa nu exageram. Eu sunt de parere ca apropierea cu moldovenii e un lucru necesar, mai ales ca vrem sa ii departam de rusi.
    Deci da, avem interes sa ii ajutam pe astia care sunt "destul de romani" mai mult decat sa ii ajutam pe amaratii aia din Haiti..

    RăspundețiȘtergere
  2. mi se pare un cacat,lasand la o parte treaba cu haiti si cu moldova ,sa ne doara de capra vecinului in conditiile in care se fac disponibilizari masive in sistemu bugetar, de parca PIBu sta in loc de salariul a cateva sute de secretare, profesori si altii ca ei, cu lefuri de 15 milioane.in schimb se scoate banu gros pentru moldova din spirit umanitar.Pai spirit umanitar sa fie aici, la familiile care o sa se trezeasca in strada ca n-au cu ce plati gazu si curentu

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-s nationalista si mi se cam falfaie in general de toate chestiile astea. Dar in clipa in care eu tocesc de rup ca sa prind un loc intr-o universitate si marc banul ca sa primesc un loc intr-o camera de camin supraaglomerata in timp ce "fratii nostrii de peste Prut" primesc chestiile astea mocca in baza faptului ca-s basarabeni (si-mi vin aici si vorbesc tot timpul ruseste) ,atunci mi se trezesc instinctele criminale latente si-mi vine sa-i calc pe trahee pe ei si pe toti demagogii de la tv care vin si-mi fac capul calendar despre saracii romani basarabeni persecutati. Sa va fut pe toti in inima ca sa ma aveti la suflet de curve ce-mi sunteti. O flegma intre ochi si-un sut in cur asta-mi meritati toti.

    RăspundețiȘtergere